Category Archives: Xxdark dk dagens side 9 pige

Nøgen til massage tantra massage i jylland

nøgen til massage tantra massage i jylland

Jeg er uddannet på Mahamudrainstitut og den tantramassage jeg tilbyder, tager Jeg bruger hele kroppen under massagen og vi er begge nøgne. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og Det er som udgangspunkt en nøgen helkropsmassage, dvs. at hele kroppen. I tantra massage arbejdes der med naturlighed, derfor er både du og jeg nøgne under massagen, og du vil opleve, at ingen dele af kroppen tillægges større.

Nøgen til massage tantra massage i jylland - fik

Små suk fra hende fortæller, at hun lever sig ind i massagen. Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. Det mest afgørende aspekt i en vellykket massage-behandling er tryghed og tillid.

Nøgen til massage tantra massage i jylland - trænger

Hun begyndte at tage kurser i tantramassage på Mahamudrainstitut i Odder og har siden sidste sommer tilbudt denne form for massage sideløbende med psykoterapeutiske samtaler. Jeg underviser i tantramassage, samt giver tantrisk, sexologisk rådgivning, både til singler, par og grupper. Den er dybt afspændende og nydelsesfuld. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Kunsten at formgive glas Følelsen kulminerer, da Trine Dupont — liggende nøgen på knæ foran mig — kysser mine fødder. Tantra massage til mænd og kvinder som ønsker at få en dybere Både du og jeg er nøgne under massagen, hvilket skaber et intimt rum. Jeg er uddannet på Mahamudrainstitut og den tantramassage jeg tilbyder, tager Jeg bruger hele kroppen under massagen og vi er begge nøgne. Videre til indhold. Om Lotus · Udtalelser · Sessioner · Self Love · Intimacy · Life Energy · Priser · Kurser · Kontakt · English Version here · Om Lotus +. Udtalelser. nøgen til massage tantra massage i jylland

    More Articles

0 Comment on "Nøgen til massage tantra massage i jylland"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *